Sigma Industry Development söker Mekanikkonstruktör-Partners

Stockholms län, Sverige Ansök senast 2024-05-23

Uppdragsbeskrivning

Vi söker nu flera erfarna mekanikkonstruktörer för uppdrag mot våra kunder i Stockholmsregionen, visa mer krävande på konstruktion och andra mer fokus på kravställning och design där du agerar mer som delprojektledare/koordinator.

Vi erbjuder intressanta uppdrag och vi har en kultur där kollegor bryr sig, har kul tillsammans och hjälper varandra. Vi är topprankade av våra medarbetare och har ett inbjudande kontor är vi tillsammans utvecklar våra kunders verksamheter.

Vem är du?
Du är sedan tidigare civil- eller högskoleingenjör med inriktning konstruktion alternativt har annan relevant utbildning inom området. Vi söker dig med industriell vana som redan är etablerad på arbetsmarknaden och har minst 3 års arbetslivserfarenhet som konstruktör. Vi har nu flera olika utvecklande uppdrag för dig som har erfarenhet, kanske har du jobbat med instrumentutveckling, specialbyggda kundsystem eller design av plastkomponenter för produktion med stor kapacitet?

Det är bra med erfarenhet av produktutveckling inom fordon-, försvar-, processindustri samt läkemedelstillverkning men är du erfaren inom andra områden, hör av dig!

Du uttrycker dig obehindrat i både engelska och svenska, i så väl tal som skrift.

  • Uppdrag

    Sigma Industry Development söker Mekanikkonstruktör-Partners

  • Bolag

    Sigma Industry Development

  • Plats

    Stockholms län, Sverige

  • Kompetensområde

    Beräkning & Simulering, Industridesign & Ergonomi, Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, El & Automation, Energi- & Elkraftteknik, Hårdvara elektronik, Projektledning & Management, Life Science, QA & Validering, PLM, Audio/Acoustics, Opto engineering, Projektledning, Funktionsutveckling, Test och kvalitet, Verksamhetsanalys, Kravhantering & Verksamhetsutveckling, Software development, Digitalisering, Automation, Administration, Management, Hållbarhet

  • Språkkrav

    Svenska och Engelska

  • Publiceringsdatum

    2024-04-22

  • Svar senast

    2024-05-23

  • Arbetstid

    100%

  • Kontaktperson

    Fredrik Drake, fredrik.drake@sigma.se, 46705476007

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies. Läs mer här.

Jag fattar