Sigma lanserar ehealthbysigma.se

Sigma lanserar ehealthbysigma.se för satsning på e-hälsa

News2017-09-29 16:27   |   Sigma Group

Morgondagens vård är här! Vi lanserar idag ehealthbysigma.se, där vi berättar om vårt arbete med digitalisering av hälso- och sjukvården. 

eHealth by Sigma är en specialistenhet inom Sigma som skapar lösningar för morgondagens hälso- och sjukvård. Med vår specialistkunskap och innovationskraft stöttar vi idag olika typer av partners inom sjukvårdssektorn; både offentliga och privata vårdgivare, entreprenörsbolag för eHälsolösningar och traditionella it- och systemleverantörer.

Regeringens mål är att Sverige ska vara bäst i världen på e-hälsa år 2025 och vi på Sigma är med och utvecklar vårt samhälles välfärd. Vi tror att genom att ta till vara på digitaliseringens stora möjligheter kan vi använda vårdens resurser mer effektivt, skapa en mer jämlik vård och öka kvaliteten.

Intelligenta system och digital hållbarhet kommer att utgöra grundstommen framöver för att kunna engagera patienter för en bättre upplevelse och utfall, stärka vårdteamen för en ökad produktivitet och effektivitet, förbättra klinisk kvalité och effektivisera processer med avancerad analys, samt transformera vårdkedjan med hjälp av smarta enheter och byggnader.

Den digitala revolutionen inom e-hälsa kommer beröra oss alla – oavsett roll, bransch och position. Med hjälp av e-hälsa ska individen vara i centrum, verksamheter få hjälp att utvecklas och vården och omsorgen ska vara jämlik, effektiv, tillgänglig och säker. Detta kallas för Vision e-hälsa 2025. Vi på Sigma kommer vara med och hjälpa Sverige att nå målet.

Besök ehealthbysigma.se här!.

För mer information, kontakta:

David Österlindh

Affärsområdeschef e-hälsa

david.osterlindh@sigma.se

Tel: +46 733 51 48 24

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it