Job Description

Vi har flera intressanta uppdrag inom funktionsutveckling hos våra kunder inom fordonsindustrin, bl.a. inom motor- och transmissionsstyrning, hybridteknik och telematikområdet. Som övergripande funktionsutvecklare kommer du arbeta inom hela utvecklingskedjan med kravnedbrytning, funktionsutveckling och verifiering av mjukvarufunktionalitet. Arbetet utförs till stor del genom modellbaserad utveckling enligt agil metodik och det ställs höga krav på din samarbetsförmåga i tvärfunktionella projektteam.

Basic Qualifications

Akademisk examen inom elektronik eller mekatronik
Flerårig arbetslivserfarenhet av utveckling inom Matlab/Simulink
Goda kunskaper i svenska och engelska
Körkort B
Meriterande kunskaper: Autosar, C/C++, ISO26262, agil utveckling, fordonsindustrin

Preferred additional skills, personal traits, experience

Vi söker dig som är analytisk, orädd och en "doer" som får saker gjorda! Du trivs med att träffa nya människor i olika konstellationer och är lika mån om dina kollegor som med dina arbetsuppgifter. Du bidrar med din energi och kreativitet och du vill ha roligt på jobbet!

We offer

På Sigma Technology Development hittar du ett starkt team som brinner för innovation och utveckling och som ser till att ha roligt under tiden!
Vi drivs av möjligheten att kunna påverka och att utmana oss själva hos olika teknikledande bolag. Vi ett team med tävlingsinstinkt, ambition och viljan att vara bäst på det vi gör.
Vi är ett konsultföretag med ett tydligt syfte – ge dig förmåga att utvecklas. Som ett kvitto på det så har våra medarbetare i år röstat fram oss till Sveriges 5 bästa arbetsgivare i Universums årliga undersökning!

Låter detta som en perfekt nästa möjlighet? Då vill vi träffa dig!

Contact

För mer information kontakta

Kim Helgius,
+46 767023720
Kim.Helgius@sigmatechnology.se

 • Position

  FUNCTION DEVELOPER – MATLAB/SIMULINK - AUTOMOTIVE
 • Position Area

  Function development
 • Company

  Sigma Technology Development
 • Publication date

  15 March 2019
 • Expired Date

  20 April 2019

Other possibilities

Country

214 avaliable