Job Description

Vi på Sigma Technology Development letar efter både seniora och juniora C/C++ utvecklare som vill arbeta i teknikens framkant inom fordonsindustrin. Du kommer att arbeta agilt och arbeta med att utveckla nya eller befintliga system/funktioner i våra kunders system, såväl egenutvecklade som vanligt förekommande system inom embedded utveckling. Utveckling, modellering och testning sker främst i C/C++, Matlab, Simulink men även till viss del i FPGA/VHDL, CANoe, CANalyzer och C#.

Basic qualifications

- Civil- eller Högskoleingenjör inom elektronik, mekatronik, data eller motsvarande - Minst 1 års erfarenhet inom elektronikutveckling eller mjukvaruutveckling inom inbyggda system - Goda kunskaper i svenska och engelska - Körkort B Det vi gärna ser att du har kompetens inom är t. ex. C C++ Matlab Simulink Linux Meriterande kompetensområden: JAVA AUTOSAR CANoe CANalyzer C#

Additional skills

Vi söker dig som är analytisk, orädd och en "doer" som får saker gjorda! Du trivs med att träffa nya människor i olika konstellationer och är lika mån om dina kollegor som med dina arbetsuppgifter. Du bidrar med din energi och kreativitet och du vill ha roligt på jobbet!

We Offer

På Sigma Technology Development hittar du ett starkt team som brinner för innovation och utveckling och som ser till att ha roligt under tiden! Vi drivs av möjligheten att kunna påverka och att utmana oss själva hos olika teknikledande bolag. Vi ett team med tävlingsinstinkt, ambition och viljan att vara bäst på det vi gör. Vi är ett konsultföretag med ett tydligt syfte – ge dig förmåga att utvecklas. Som ett kvitto på det så har våra medarbetare i år röstat fram oss till Sveriges 5 bästa arbetsgivare i Universums årliga undersökning! Låter detta som en perfekt nästa möjlighet? Då vill vi träffa dig!

Contact

Vi rekryterar löpande! För att på bästa sätt matcha din kompetens mot våra uppdrag ber vid dig att på ett tydligt sätt specificera din kompetens. Varmt välkommen med din ansökan! Vi eventuella frågor, vänligen kontakta Kim Helgius Rekryteringsansvarig +4676-7023720 kim.helgius@sigmatechnology.se
 • Position

  C/C++ utvecklare till Sigma Technology Development
 • Position Area

  Embedded Development
 • Company

  Sigma Technology
 • City

  Göteborg
 • Country

  Sweden
 • Publication date

  07 December 2018
 • Expired Date

  12 January 2019

Other possibilities

Country

214 avaliable