Sigma på D-Congress 9 mars i Göteborg

Nyhet2017-03-02 18:05   |   Sigma Group

Sigma medverkar på D-Congress den 9 mars på Svenska Mässan i Göteborg och presenterar vår vision för framtidens handel – Unified Commerce. Det är kommunikation och e-handel hopknutet i ett sömlöst, digitalt ekosystem, men också en IT-lösning som åstadkommer just detta.

Vill du erbjuda dina kunder upplevelser i världsklass? Vill du göra det utan att komplicera med för många system och verktyg? Vill du göra det utan större krav på investering?

Vi levererar allt ni behöver paketerat i EN lösning – IT-systemväg för e-handel, affärssystem, webb, marketing automation, logistik, PIM, CRM, med mera. Vår lösning är baserad på best of breed-plattformarna Sitecore, Dynamics AX/365 for Operations och inRiver PIM och ersätter behovet av att integrera 7-15 enskilda system som alla drar åt olika håll avseende funktionalitet, arbetssätt, pris- och licensmodeller.

Vi tar ett helhetsansvar. För dig innebär det att du kan fokusera på din kärnverksamhet och era processer.

Vi erbjuder:

  • Snabb implementering eftersom integrationerna redan är klara.
  • Stora positiva effekter på kundupplevelse, lojalitet och försäljning.
  • Minskat behov av hantering av och kompetens för olika system, licenser och processer.

Om ni väljer att köpa lösningen som en tjänst:

  • Minskat behov av investeringar – vi kan tillhandahålla helheten och du betalar då bara för det du nyttjar.

D-Congress är Nordens mötesplats för digital handel. Tillsammans med vår partner Sitecore kommer vi att visa hur du bygger kundupplevelser i världsklass utan krav på större investering eller en komplicerad verktygsflora. Du slipper också krångliga processer och integrationer, eller en kostsam kompetenssäkring. Dessutom får du skalbarhet när det gäller teknik, leveransmetod och affärsmodell, som hänger med när verksamheten växer lokalt eller etableras på nya marknader.

Vi ses i vår monter G08.02 & G09:21!

Välkommen!

Läs mer om Unified Commerce.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Henrik Skinstad (henrik.skinstad@sigma.se, 0733-207 343)

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies. Läs mer här.

Jag fattar