Jobbeskrivning

Som Office Master på Sigma i Liljeholmen ser du till att vi har ett av de roligaste, trevligaste och mest välskötta kontor man kan tänka sig. Rollen är social, bred, och innehåller allt från att hämta post, öppna dörren till att arrangera lokala festligheter. Du ser till att allt fungerar och att chefer och anställda får vardagen att fungera på bästa möjliga sätt. Du gillar att vara i centrum och bland folk. Du klarar inte av oordning och ser själv till att skapa system för förbättring. Du ser till att det fungerar i köket, att blommorna trivs, att våra medarbetare får sina passerkort. Om kontoret behöver byggas om så fixar du det. Du har roliga idéer på temafester och AW. När städ inte gör sitt jobb är det du som ser till att de rycker upp sig. Rollen som sådan ligger naturligt nära både marknad, ekonomi och hr. Du blir säkert involverad i att hjälpa med tidrapporter, kontering och annan admin. Du gör själv, och tillsammans med din mentor, vår marknadskoordinator, en årsplan för allt det roliga som ska göras. Som du hör; högt och lågt - vilket ställer krav på dig och din förmåga att strukturera och prioritera.

Grundläggande kvalifikationer

Din bakgrund kan vara lite vad som helst. Vi har inga formella krav på erfarenhet men höga krav på din personliga drivkraft, integritet och förmåga att själv identifiera och utveckla. Vi gissar att du har ett par års erfarenhet. Du är smidig med folk, och tack vare din talang lyckas du få alla att städa sina arbetsplatser och ha roligt samtidigt.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Arbete från liknande arbetsuppgifter och god systemvana är meriterande

Vi erbjuder

Som en del av Sigmagruppen erbjuder vi det bästa av två världar; stabilitet och entreprenörsanda. Som arbetsgivare har vi gjort oss kända för vårt personliga klimat och en kultur med stor delaktighet, energi och mycket glädje. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produktutveckling, industridesign, produktionssystem, beräkning & simulering, el & automation, elkraft, processteknik, kvalitetsteknik, projektledning och mycket mera. Vi erbjuder både konsulter på plats hos kunden och projektuppdrag från våra lokala kontor.

Sedan starten 2014 har vi haft en fantastisk utveckling och tillväxt. Idag är vi över 300 anställda, och om ingen stoppar oss är vi säkert dubbelt så många inom ett par år.

Sigma är en bolagsgrupp med ca 4000 anställda och verksamhet i 14 länder. Detta gör oss till Sveriges största privatägda bolagsgrupp inom konsultbranschen. Vi är kulturellt styrda och vi investerar väsentligt i bland annat Star For Life, en organisation inom vår grupp, som över åren hjälp fler än 300 000 skolbarn på flera kontinenter till en bättre framtid.

Sigma ägs av familjen Olofsson, där Dan Olofsson grundade Sigma för över 30 år sedan.

Kontakt

Vi hanterar ansökningarna löpande. Om du är nyfiken eller vill ha mer information är du varmt välkommen att kontakta Louise Krüsell, Marknadskoordinator.

Louise Krüsell,
+46 704170168
louise.krusell@sigma.se

  • Tjänster

    Kontorsmästare
  • Bolag

    Sigma Industry East North
  • Stad

    Stockholm

Andra möjligheter

Land

214 avaliable