ARE YOU THE ONE?

Do you believe in the power of passion, the strength of getting things
done and the greatness of one added to another?

VI GÖR DIGITALA LÖSNINGAR FÖR EN BÄTTRE MORGONDAG

Sigma IT Consulting är det ledande IT-tjänstföretaget med ett brett teknologiskt kunnande och en evig passion för att hitta bättre digitala lösningar. Vi hjälper våra kunder med lösningar och konsulter i världsklass. Det är genom våra resultat och vårt engagemang som vi kan göra skillnad. Vi är 900 kollegor som jobbar i en organisation som äger sin egen strategi och sina egna beslut. Vi värderar personlig utveckling högt. Vi älskar det vi gör och vi får saker gjorda. Atmosfären hos oss är avslappnad och vi hjälper varandra framåt och tillsammans arbetar vi för resultat som vi kan vara stolta över. Tillsammans arbetar vi för en bättre morgondag.

GÅ VIDARE TILL SIGMA IT CONSULTING

Are you the next one at Sigma IT Consulting?

Sigma IT Consulting

Sigma IT Consulting Sweden AB
Valhallavägen 117 G
115 31 Stockholm

TEKNISK RÅDGIVNING INOM SAMHÄLLSBYGGNAD

Sigma Civil är ett företag som erbjuder tekniska konsulttjänster på den svenska marknaden, med huvudfokus på infrastruktur, byggprojektering och projektledning.

GÅ VIDARE TILL SIGMA CIVIL 

Are you the next one at Sigma Civil?

Sigma Civil

Sigma Civil AB
Besöksadress; Marieviksgatan 19 C, 3 tr
Postadress; Box 47137, SE-100 74 Stockholm, Sweden

VI GÖR TEKNOLOGI ANVÄNDBART

Sigma Technology Group är en global leverantör av produktinformation, inbyggda system och mjukvarudesign samt offshoreutveckling. Vi är experter med passion för teknik och information och vi sätter en stolthet i att alltid förbättra våra leveranser. Vår leveransfilosofi är ”Local Drive – Global Strength”, därför har vi kontor på många orter i världen för att vara nära våra kunder.

GÅ VIDARE TILL SIGMA TECHNOLOGY

ÄR DU NÄSTA TALANG PÅ SIGMA TECHNOLOGY?

Vi sätter dig i fokus och strävar efter långvariga och starka relationer, därför har vi röstats fram till en av Sveriges bästa arbetsgivare fem år i rad. Vi har över 500 kunniga och engagerade medarbetare på våra kontor i Sverige, Kina, Ungern, Ukraina och USA. Vi försöker hela tiden ligga i teknologins framkant och hjälper våra kunder att utveckla nya och förbättra redan etablerade produkter för att göra tekniken mer användbar. Gå med i ett stort team av vänner som är ingenjörer, tekniska skribenter, projektledare, testare och utvecklare!

Sigma Technology

20 kontor i Sverige,
Ungern, Kina, USA och Ukraina

KVALIFICERADE INGENJÖRSTJÄNSTER FÖR INDUSTRIN

Sigma Industry erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom områden som produktutveckling, ergonomi & design, processteknik, beräkning, produktionssystem och projektledning. Vårt erbjudande sträcker sig hela vägen från tidig produktskiss till produktion.

Vi erbjuder även kompetens inom mjukvaruutveckling, kraftelektronik, test & kvalitetssäkring samt elektronikdesign. Vårt dotterbolag Sigma Energy & Marine är ett av Sveriges främsta marina ingenjörscentrum, med spetskompetens inom subsea och energiområdet.

Vi hjälper våra kunder att skapa långsiktiga värden.

Are you the next one at Sigma Industry?

Sigma Industry

Sigma Industry West
Lindholmspiren 9
417 56 Göteborg
Sigma Industry East North
Marieviksgatan 19C
117 43 Stockholm Sweden
Sigma Industry South
Mobilvägen 10
223 62 Lund Sweden

ATT DESIGNA DIN NÄSTA STORA GREJ ÄR VÅR GREJ

Sigma Connectivity är ett design- och utvecklingshus i världsklass och som har förmågan att göra verklighet av idéer. Vi har över 30 års erfarenhet och drivs fortfarande av att leverera innovativa produkter till några av världens tuffaste branscher. Våra ingenjörer och ID-designers kan, tillsammans med våra avancerade labb, på kort tid designa, bygga och lansera smartare ihopkopplade upplevelser som ger våra kunder ny nivå av konkurrenskraft.

GÅ VIDARE TILL SIGMA CONNECTIVITY

Are you the next one at Sigma Connectivity?

MJUKVARUTJÄNSTER I VÄRLDKLASS

Sigma Software tillhandahåller mjukvaruutveckling av yttersta kvalitet för internationella företag, mjukvarutillverkare och IT start-ups i Europa och i USA. Vi erbjuder våra tjänster i en effektiv blandning av utlands- och hemlandsbaserade leveranser från Ukraina, Polen och på-plats-närvaro hos kunder, tätt integrerade med deras organisation. Våra tjänster består bland annat av produktutveckling och support av mjukvaruprodukter, skräddarsydd mjukvaruutveckling, mobilutveckling, grafisk design och avancerade IT-konsulttjänster. Våra kunder hittar du i fordons-, luftfarts- och telekombranschen men också inom reklam, media och spelindustrin. Vi vill attrahera de bästa medarbetarna och utmana dem med spännande och intressanta uppdrag för att på så sätt få dem att utvecklas tillsammans med oss som företag.

GÅ VIDARE TILL SIGMA SOFTWARE

Are you the next one at Sigma Software?

Sigma Software


STYRKAN MED ATT ADDERA EN TILL EN ANNAN

Sigmas gränser är varken raka eller fasta. Vi håller våra sinnen och tankar öppna för idéer och visioner som ser våra kunders behov. Om och när något eller någon som tar hand om dessa behov, uppenbarar sig, då flyttar vi på våra gränser. Istället för att tvinga in den nya tanken i ett av våra befintliga företag så låter vi visionen och passionen, som den föddes ur, visa vägen. Tillsammans med vår globala styrka och vårt lokala driv ser vi till att den får de rätta förutsättningarna att växa på egen hand. Och på så sätt får vi ett bolag till som jobbar för en bättre morgondag. Och det är det som är styrkan med att addera en till en annan.

LÄS MER OM SIGMA GROUP

VI ÄR SUMMAN

Precis som Sigmakoncernen växer med en vision, en idé efter en annan så byggs företagen i sin tur av alla de som tar med sin passion, sin kompetens och laganda till jobbet varje dag. Vi tror på att jobba tillsammans som ett lag är det bästa sättet att göra saker. Genom att peppa, utmana och hjälpa varandra kan vi fortsätta att ge våra kunder den kvalitet som de har vant sig vid. Och det är när vi adderar en passionerad lagspelare till en annan som vi kan bidra till en ännu bättre morgondag. Och det är det som är summan och storheten med att addera en till en annan.

LÄS MER OM SIGMA GROUP

News