Var börjar en
bättre morgondag?

Den börjar med de nyfikna och de som får saker gjorda.
Den börjar med dig.

SIGMA TECHNOLOGY RANKED 5TH BEST EMPLOYER IN SWEDEN

SIGMA TECHNOLOGY RANKED 5TH BEST EMPLOYER IN SWEDEN

Sigma Technology |

Sigma Technology has been listed among Sweden’s Best Employers for six years in a row. Today we are proud to announce that through the votes of our employees we are ranked the 5th in the listing of Sweden’s Best Employer

 
SIGMA OCH WE & SPORTS I SAMARBETE FÖR MENTAL HÄLSA BLAND IDROTTANDE UNGDOMAR

SIGMA OCH WE & SPORTS I SAMARBETE FÖR MENTAL HÄLSA BLAND IDROTTANDE UNGDOMAR

Sigma IT Consulting |

We & Sports arbetar för att förändra idrottsklimatet i Sverige. Organisationen är resultatet av en pappas kamp för sin dotter. Syftet är att arbeta förbyggande med psykisk hälsa hos idrottande ungdomar.

 
SIGMAS GRUNDARE DAN OLOFSSON BLIR EN DEL AV LEADERSHIP COUNCIL OF ROBERT F. KENNEDY HUMAN RIGHTS

SIGMAS GRUNDARE DAN OLOFSSON BLIR EN DEL AV LEADERSHIP COUNCIL OF ROBERT F. KENNEDY HUMAN RIGHTS

Sigma AB |

Robert F. Kennedy Human Rights tillkännager att Dan Olofsson blir medlem i deras Leadership Council.

 

Styrkan med att addera
en till en annan

Sigmas gränser är varken raka eller fasta. Vi håller våra sinnen och tankar öppna för idéer och visioner som ser våra kunders behov. Om och när något eller någon som tar hand om dessa behov, uppenbarar sig, då flyttar vi på våra gränser. Istället för att tvinga in den nya tanken i ett av våra befintliga företag så låter vi visionen och passionen, som den föddes ur, visa vägen. Tillsammans med vår globala styrka och vårt lokala driv ser vi till att den får de rätta förutsättningarna att växa på egen hand. Och på så sätt får vi ett bolag till som jobbar för en bättre morgondag. Och det är det som är styrkan med att addera en till en annan.

Vi är summan

Precis som Sigmakoncernen växer med en vision, en idé efter en annan så byggs företagen i sin tur av alla de som tar med sin passion, sin kompetens och laganda till jobbet varje dag. Vi tror på att jobba tillsammans som ett lag är det bästa sättet att göra saker. Genom att peppa, utmana och hjälpa varandra kan vi fortsätta att ge våra kunder den kvalitet som de har vant sig vid. Och det är när vi adderar en passionerad lagspelare till en annan som vi kan bidra till en ännu bättre morgondag. Och det är det som är summan och storheten med att addera en till en annan.

Hitta ditt Sigma

Skillnaderna och likheterna mellan våra bolag kan ibland göra det svårt att bestämma vilket som är rätt för just dig. Ändå är vi helt övertygade om att det finns ett Sigma-bolag som passar dig, dina behov och din karriär.

På ”Vad vi gör” kan du välja utifrån de ämnen som intresserar dig och på så vis se vilket Sigma-bolag som matchar dig. Om läge och geografi också är viktigt för dig, så kan ”Var vi finns” hjälpa till att hitta ett Sigma-bolag nära dig.

ARE YOU THE ONE?

Dela med dig ditt namn och din e-post så är du på god väg mot en karriär hos oss på Sigma.
Share your name and e-mail here and you are well on the way to your career at Sigma.