Produktutvecklare

Örebro, Sverige Ansök senast 2024-05-21

Jobbeskrivning

Produktutvecklare sökes till Sigma Industry Innovation Örebro

Produktutvecklingsgruppen i Örebro fortsätter växa och nu lägger vi i nästa växel och söker dig som vill ta nästa steg tillsammans med oss! Hos oss kommer du till en utvecklande och inspirerande miljö med möjligheter att ta nästa steg i din karriär. Är du intresserad av att jobba inom försvarsindustrin, E-mobility eller fordonsbranschen? Då kan det här vara något för dig!

Är du den vi söker?

För den här tjänsten behöver du ha några års (>3år) erfarenhet som produktutvecklare/konstruktör eller teknisk projektledare inom relevant område. Vi tror att du förmodligen är en tekniskt intresserad person som tycker det är spännande att testa nya saker och inte är rädd för en utmaning. Är du en driven person som tror att du kan vara en länk mellan beställare och utvecklingsteam som gärna tar på sig en ledarroll är det ett extra plus, men inte ett krav. Det är även meriterande om du arbetat med e-mobility eller försvarsindustrin sedan tidigare. Som produktutvecklare är CAD en naturlig del och hos våra kunder används främst Catia V5, Solidworks och CREO. Där arbetar du oftast i ett utvecklingsteam tillsammans med andra för att hitta idéer och lösa tekniska svårigheter.

Är du i stället en teknisk projektledare? Då tror vi att du har egenskaper så som att du har lätt att se helheten och har lätt för att kommunicera och göra dig förstådd. Du gillar att leda och stötta människor i deras tekniska arbete, du har inget emot av att dyka in i tekniska diskussioner och vill fortfarande ha en hand i utvecklingsarbetet.

Sigma Industry Innovation

Vår organisation växer mestadels organiskt genom tips från våra anställda och vi har valt att jobba med en relationsbyggande rekrytering. Vi vill gärna veta mer om dig och vi tror på det personliga mötet som det bästa rekryteringsverktyget. Så skicka oss en länk till din LinkedIn-profil eller en kort resumé tillsammans med några rader om hur du tror att vi kan samarbeta.

Sigma Industry är ett entreprenörsdrivet konsultföretag som bär fanan högt när det gäller omtanke för varandra och vår omvärld. Vårt mål är att förbättra morgondagen för våra kunder genom våra konsulters kunskap, drivkraft och nyfikenhet. Hos oss finns ett underbart team av produktutvecklare i Örebro med blandad erfarenhet och bakgrund som tillsammans expanderar vår verksamhet och upptäcker nya områden.

Sigma samarbetar med en rad olika företag inom flera branscher och våra uppdrag handlar ofta om teknik i framkant. Hos oss har du möjlighet att lära dig något nytt eller arbeta inom områden som du redan är trygg och erfaren inom. Hos oss lär vi oss av varandras erfarenheter och har roligt tillsammans. Vi anser att kunskapsutbyte, gemenskap och korta beslutsvägar är nyckeln till framgång.

Är Sigma Industry Innovation din nästa karriärsdestination?

Hos oss blir du välkomnad av glada och hjälpsamma kollegor. Vi har roligt på jobbet, högt i tak och ett engagerande klimat. Du står aldrig ensam inför en utmaning utan kan bolla idéer och hitta möjligheter tillsammans med dina kollegor. Vi tror på att samarbete är nyckeln till framgång. På Sigma Industry Innovation har du möjlighet att samarbeta med experter från olika teknikområden och utbyta idéer i en stödjande och inkluderande arbetsmiljö. Vi investerar i våra medarbetare och erbjuder kontinuerlig utveckling och utbildning. Här kan du ständigt växa i din karriär och bredda din expertis.

Sigma Industry är ett entreprenörsdrivet företag med stora visioner och korta beslutsvägar, vilket ger goda möjligheter att påverka såväl din egen som företagets framtid. Vill du bli expert inom ditt befintliga område, växa in i ett nytt eller engagera dig internt på Sigma? Möjligheterna är oändliga och hos oss får du allt i ett: en trygg anställning, en stimulerande vardag och en skräddarsydd framtid. Vi tror på att trivas på jobbet. Hos oss skapar vi en positiv och rolig arbetsmiljö där gemenskap och arbetsglädje är i fokus. Välkommen till Sigma Industry Innovation i Örebro – en plats där du inte bara kan forma din framtid utan också påverka vår teknologiska framtid. Kom och gör skillnad med oss!

Vill du bli vår nya kollega?

Tack för att du har läst vår annons!

Vi hoppas att du känner dig nyfiken på oss och vi ser fram emot att läsa din ansökan och ditt CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag.

Kontakt

Har du fler frågor? Hör av dig så berättar vi mer!

Simon Azcárate
Simon.Azcarate@sigma.se
076-6491315

Bo Rydberg
bo.rydberg@sigma.se
073–4254087

Mer information

För mer information kontakta

Simon Azcárate
Simon.Azcarate@sigma.se
076-6491315

  • Tjänst

    Produktutvecklare

  • Bolag

    Sigma Industry Innovation

  • Plats

    Örebro, Sverige

  • Kompetensområde

    Mekanikutveckling

  • Publiceringsdatum

    2024-04-23

  • Svar senast

    2024-05-21

  • Kontaktperson

    Bo Rydberg, bo.rydberg@sigma.se, +46734254087

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies. Läs mer här.

Jag fattar